Discover
Our cuisine
Entrée
Choux Pâtissier Salé
Salty Pastry Choux with Parmesan, Truffles, Coffee Craquelin. / Zoute soesjes met Parmezaanse kaas, truffels, koffie craquelin.
Pear/ Bluecheese
Spinach, Pear, Blue Cheese, Slow Cooked Grilled Pork glazed with Teriyaki, Quince, Marmalade /Spinazie, peer, blauwe kaas, langzaam gegrild varkensvlees gelakt met teriyaki, kweepeer, marmelade
Duck/miso
Lacquered and roasted duck breast fillet, seasonal vegetables, mashed potatoes, rich gravy, celery purée, pear / Gelakte en geroosterde eendenborstfilet, seizoensgroenten, aardappelpuree, rijke jus, selderijpuree, peer
Back from The market
Seasonal veg , different textures , inspiration of the moment
Main
Dessert
Chocolaté
Chocolate cake, salted butter caramel, dark chocolate ganache / Chocoladetaart, gezouten boterkaramel, ganache van pure chocolade
Banofee pie
BanoffeePie Revisited ,CrumbleNuts,SaltedButter Caramel, Sweet Banana Mousse, Almond Biscuit. / Banoffee Pie herzien, notencrumble, gezouten boterkaramel, zoete bananenmousse, amandelkoekje