Discover

Our cuisine

Entrée

Choux Pâtissier Salé

Salty Pastry Choux with Parmesan, Truffles, Coffee Craquelin. / Zoute soesjes met Parmezaanse kaas, truffels, koffie craquelin.

Pear/ Bluecheese

Spinach, Pear, Blue Cheese, Slow Cooked Grilled Pork glazed with Teriyaki, Quince, Marmalade /Spinazie, peer, blauwe kaas, langzaam gegrild varkensvlees gelakt met teriyaki, kweepeer, marmelade

Duck/miso

Lacquered and roasted duck breast fillet, seasonal vegetables, mashed potatoes, rich gravy, celery purée, pear / Gelakte en geroosterde eendenborstfilet, seizoensgroenten, aardappelpuree, rijke jus, selderijpuree, peer

Back from The market

Seasonal veg , different textures , inspiration of the moment

Main

Dessert

Chocolaté

Chocolate cake, salted butter caramel, dark chocolate ganache / Chocoladetaart, gezouten boterkaramel, ganache van pure chocolade

Banofee pie

BanoffeePie Revisited ,CrumbleNuts,SaltedButter Caramel, Sweet Banana Mousse, Almond Biscuit. / Banoffee Pie herzien, notencrumble, gezouten boterkaramel, zoete bananenmousse, amandelkoekje